еМагазин

Tag : комунални

Македонија

Општина Сарај ги ослободи од комунални давачки поранешните војници на ОНА

Редакција
Сите поранешни војници на Ослободителната народна армија (ОНА), кои се жители на општина Сарај, се ослободени од комуналните давачки на ЈКП „Сарај”, во општина Сарај,...