еМагазин

Tag : критериуми

Бизнис

Само една понуда на третина од тендерите за јавни набавки

Редакција
Податоците од најновото истражува на Центарот за граѓански комуникации укажуваат дека расте бројот на тендери со поразумни рокови за прибирање понуди од законски минималните, но...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Новинарските организации усогласија критериуми за онлајн медиумите

Редакција
Здружението на новинари на Македонија, Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници и Советот за етика на медиумите во Македонија усогласија минимум критериуми што ќе...