еМагазин

Tag : листа должници

Бизнис ТОП СТОРИИ

Кои се најголемите должници на Листата на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листата на должници за јули на која има 1.870 правни лица. Оваа се 10. најголеми должници: Целата листа...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кои се најголемите должници на новата листа на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листата на должници за април. Оваа се дестте најголеми должници: Најголем должник е Хант осој трејд од Скопје,...
Бизнис

На новата листа на должници на УЈП помалку фирми и граѓани

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листа на должници бр.09/2023 за долгови доспеани до 31.05.2023 година и неплатени до 31.08.2023 година по основ на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Топ 10 должници на новата Листа на должници на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листата на должници за долгови доспеани до 30.09.2021 и неплатени до 31.12.2021 година по основ на ДДВ, данок...