еМагазин

Tag : Македонски железници – Транспорт

Македонија

Орхан Муртезани е назначен за директор на Македонски железници-транспорт

Редакција
На денешната седница Владата за директор на АД „Македонски железници – Транспорт“ го назначи портпаролот, воедно и член на Централно претседателство на Алтернатива, Орхан Муртезани....
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи актив“ го доби милионскиот тендер на Македонски железници – Транспорт за набавка на струја

Редакција
Македонски железници – Транспорт АД-Скопје по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи  договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Енерџи актив“ увоз-извоз...