еМагазин

Tag : Марко Андонов

Бизнис ТОП СТОРИИ

Марко Андонов нов извршен директор на Раде Кончар-апаратна техника

Редакција
Одборот на директори на Раде Кончар-апаратна техника АД Скопје на својата конститутивна седница одржана на ден 12.06.2023 година, го назначи д-р Марко Андонов за извршен...