еМагазин

Tag : наша

Бизнис

Од сателитските телевизии најгледена 24 ТВ

Редакција
Од трите сателитски телевизии лани најчест избор за гледачите била ТВ 24 Вести, се наведува во Анализата на пазарот на аудио и аудиовизуелни медиумски услуги...
Бизнис

Колку вработени има во телевизиите 24, Наша и Сонце?

Редакција
Во трите сателитски телевизии 24, Сонце и Наша, просечниот број на вработени во редовен работен однос изнесувал 123 лица, од кои дури 102 во ТВ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Телевизиите 24, Сонце и Наша лани во минус

Редакција
Трите сателитски телевизии 24, Сонце и Наша лани работеле со загуба (33,45 милиони денари), се наведува во Анализата на пазарот на аудио и аудиовизуелни медиумски...
Бизнис

Колкави трошоци лани имале телевизиите 24, Сонце и Наша

Редакција
Учеството на трошоците на сателитските телевизии, 24, Сонце и Наша, во вкупните трошоци на комерцијалните телевизии во Македонија лани изнесувало 8,87%. Средствата коишто заедно ги...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Колкави приходи лани оствариле телевизиите 24 Вести, Наша и Сонце

Редакција
На почетокот од 2018 година, програма на државно ниво преку сателит емитуваа ТВ 24 Вести, Наша ТВ, ТВ Сонце, ТВ Сител 3 и ТВ Канал...