еМагазин

Tag : независна

Македонија

Во Радовиш досега е поднесена само една независна кандидатура за градоначалник и листа на советници

Редакција
Во Радовиш досега е поднесена една независна кандидатура за градоначалник и листа на советници од Горан Поцев. Според информациите од Подрачната канцеларија на Државната изборна...
Македонија

Поднесена првата независна кандидатура за градоначалник на Македонска Каменица

Редакција
Во општините од Пијанечкиот регион, Делчево и Македонска Каменица, поднесена е првата независна кандидатура за локалните избори кои ќе се одржат во октомври. Каменичанецот Миран...