еМагазин

Tag : НЛБ Банка

БАШ НИ Е ЌЕФ

НЛБ Банка со промотивна кампања за кредитите за физички лица

Редакција
НЛБ Банка води промотивна кампања за сите кредити за физички лица до 31.08.2020 година. Во рамки на кампањата сите кредити се нудат без трошоци за...
Бизнис

НЛБ Банка со повик за ажурирање на податоците на клиентите со цел навремена достава на платежните картички

Редакција
НЛБ Банка ги повикува клиентите – корисници на домашни платежни картички за финансиска поддршка, со цел точна и навремена достава на картичките, во најкус можен...
Бизнис

Во блок трансакција продадени акции од НЛБ Банка за 32.700 евра

Редакција
Во блок трансакција вредна 2 милиони денари или околу 32.700 евра денеска на Македонската берза се продадоа 125 акции од НЛБ Банка АД Скопје. Акциите...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Изработени се првите 35.000 домашни платежни картички од НЛБ Банка

Редакција
НЛБ Банка започна со процесот на издавање на домашните платежни картички и веќе се изработени првите 35.000 картички и истите се во фаза на дистрибуција....
БАШ НИ Е ЌЕФ

Започнете онлајн продажба со услугата за E-трговија на НЛБ Банка

Редакција
Пандемијата, која го зафати скоро целиот свет, ги промени навиките и однесувањето на поединците, но и работењето на компаниите. Во новонастанатите услови луѓето се почесто...
Бизнис

Борислав Атанасовски повеќе не е член на Надзорниот одбор на НЛБ Банка

Редакција
НЛБ Банка преку Македонската берза информира дека поради истек на мандат (27.05.2020), Борислав Атанасовски повеќе не е член на Надзорниот oдбор на НЛБ Банка АД...
Бизнис

Какви се очекувањата на НЛБ Банка за престојниот период?

Редакција
НЛБ Банка АД Скопје преку Македонската берза објави какви се очекувањата на банката за престојниот период. Оттаму го потенцираат влијанието на кризата предизвикана од корона...
Бизнис

Продаден блок акции од НЛБ Банка за 266.000 евра

Редакција
Во блок-трансакција вредна 16,4 милиони денари или околу 266.000 евра вчера на Македонската берза се продадоа 1.000 акции од НЛБ Банка АД Скопје. Акциите се...
Бизнис

НЛБ Банка оствари добивка од 6,8 милиони евра за три месеци

Редакција
Во периодот од 01.01.2020 до 31.03.2020 година, НЛБ Банка АД Скопје оствари нето добивка во износ од 418.532.000 денари (6,8 милиони евра), што претставува зголемување...
Бизнис

НЛБ Банка со промотивна кампања за кредитите за физички лица до 30- ти јуни

Редакција
НЛБ Банка во периодот до 30.6.2020 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда, Банката нуди кредитни продукти...