еМагазин

Tag : оглас

Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за земјоделство вработува 41 државен службеник, плата до 25.042 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 41 државен службеник во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство. Се бараат кандидати за советници и помлади
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за здравство вработува 14 државни службеници, плата до 35.496 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 14 државни службеници  во Министерството за здравство. Во огласот се бараат канидати за раководители, референти, помлади соработници и соработници. Платата
Бизнис ТОП СТОРИИ

Антикорупциската комисија вработува осум државни службеници, плата до 25.042 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 8 државни службеници во Државната комисија за спречување на корупцијата. Во огласот се бараат кандидати за советници, преведувачи,
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за цивилно воздухопловство вработува државни службеници, плата до 117.600 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на државни службеници во Агенцијата за цивилно воздухопловство Скопје. Се бараат кандидати за следните работни места: советник за стандарди
Бизнис ТОП СТОРИИ

Центарот за управување со кризи вработува државни службеници, плата до 36.919 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 7 државни службеници во Центарот за управување со кризи. Се бараат кандидати за раководители, референти, соработници и други профили работници.
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за примена на јазиците вработува 13 државни службеници, плата до 37.968 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 13 државни службеници во Агенција за примена на јазикот што го зборуваат најмалку 20 отсто од граѓаните на Република Северна
Бизнис ТОП СТОРИИ

Општина Бутел вработува 18 државни службеници, плата до 25.000 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 18 државни службеници во Општина Бутел. Се бараат кандидати за помлади соработници, соработници, помлади референти, референти, советници
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за супервизија на осигурувањето вработува три лица, плата до 41.611 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 3 државни службеници во Агенцијата за супервизија на осигурување. Се бараат кандидати за советници и соработник. Платата
Бизнис ТОП СТОРИИ

Управата за финансиска полиција вработува 27 лица, плата до 47.000 денари

Никола Осило
Управата за финансиска полиција распиша оглас за вработување на неопределено време на 27 финансиски полицајци. Во огласот се бараат кандидати за советници, раководители, инспектори и
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЈСП Скопје вработува 12 лица, плата до 40.798 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 12 јавни службеници во Јавно сообраќајно претпријатие Скопје (ЈСП). Се бараат кандидати за следните работни места: раководител