еМагазин

Tag : оглас

Бизнис ТОП СТОРИИ

Град Скопје вработува 21 лице, плата до 32.868 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 21 државен службеник во Град Скопје. Се бараат кандидати за раководители, помошници раководители, референти, виши и помлади...
Бизнис

Општина Карпош вработува пет лица, плата до 29.694 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 5 државни службеници во Општина Карпош. Се бараат кандидати за раководител, виши соработници и референти. Платите во...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството вработува, плата до 24.402 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на три државни службеници во Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој. Се бараат кандидати за соработник и...
Бизнис

Општина Кисела Вода вработува шест лица, плата до 24.451 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на шест државни службеници во Општина Кисела Вода. Се бараат кандидати за соработници, помлади соработници, референти и виши референти. Платите во...
Бизнис

ЈП „Паркови и зеленило“ вработува шест лица, плата до 22.908 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на шест јавни службеници во Јавното претпријатие „Паркови и зеленило“ – Скопје. Се бараат кандидатиза соработници, помлади соработници и референти. Платите...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Регулаторната комисија за енергетика вработува шест лица, плата до 53.413 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на шест државни службеници во Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги. Се бараат кандидати за раководители, помошник раководител, соработник и...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за економија вработува, плата до 37.631 денар

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 3 државни службеници во Министерството за економија. Се бараат кандидати за раководители и помлади соработници. Платите во зависност од работното...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Владата вработува десет лица, плата до 26.253 денари

Редакција
Агенцијата за администрација распиша два огласи за вработување на 10 лица во Владата – Генерален секретаријат. Во првиот оглас се бараат пет кандидати за самостојни...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Народната банка вработува шест лица, плата до 61.445 денари

Редакција
Народната банка објави оглас за вработување на 6 извршители на неопределено време. Се бараат кандидати за работните места: „помлад сметководител почетен степен“,„помлад сметководител почетен I...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за култура вработува 12 лица, плата до 31.304 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 12 државни службеници во Министерството за култура. Се бараат кандидати за советници, помошник раководител и помлади соработници. Платите во зависност...