еМагазин

Tag : ЕСМ

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Монтинг енергетика“ го доби тендерот на ЕСМ за ремонт во РЕК Битола вреден 825.000 евра

Никола Осило
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија, во државна сопственост по распишаниот тендер за услуга од специјализирана работна рака за ремонтни
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Ватростална“ го доби тендерот на ЕСМ за градежни работи во РЕК Битола вреден 6,8 милиони евра

Никола Осило
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ), во државна сопственост по распишаниот тендер за санација на армирано-бетонски плашт на разладна
Бизнис

„Марковски компани“ го доби тендерот на ЕСМ за набавка на браваро-заварувачки услуги вреден 150.000 евра

Никола Осило
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија, во државна сопственост по распишаниот тендер за набавка на браваро-заварувачки услуги на репарација на
Бизнис ТОП СТОРИИ

„МБФ глобал“ го доби тендерот на ЕСМ за набавка на гумени транспортни ленти вреден 3,4 милиони евра

Никола Осило
Акционерско друштво за производство на електрична енергија Елекетрани на Македонија (ЕСМ), во државна сопственост по распишаниот тендер за набавка на гумени транспортни ленти со платно
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Ел те инженеринг“ го доби тендерот на ЕСМ за монтажа на делови во РЕК Осломеј вреден 187.000 евра

Никола Осило
Акционерско друштво за производство на електрична енергија Еелктрани на Северна Македонија, во државна сопственост, Скопје по распишаниот тендер за изработка, демонтажа и монтажа (со потребни
Бизнис

Васко Ковачевски и официјално нов генерален директор на АД ЕСМ

Редакција
Надзорниот одбор на АД Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) го назначи Васко Ковачевски за претседател на Управниот одбор и генерален директор на АД ЕСМ, информираат
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил Драган Миновски, директорот на ЕСМ, кој Владата предлага да биде сменет

Редакција
И директорот на ЕСМ, поранешно ЕЛЕМ, Драган Миновски го зафати “метлата“ на премиерот Зоран Заев. еМагазин го разгледа неговиот анкетен лист кој го доставил, кога
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Спектартермо“ го доби тендерот на ЕСМ за замена на затворачи на турбини во три хидроцентрали вреден 1,5 милиони евра

Никола Осило
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) во државна сопственост по распишаниот тендер за замена на предтурбински пеперуткасти затворачи на
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Марковски компани“ го доби тендерот на ЕСМ за машински интервенции во РЕК Битола вреден 287.000 евра

Никола Осило
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија, во државна сопственост по распишаниот тендер за високостручни машински интервенции и работна рака за
Бизнис

„Тетра“ го доби тендерот на ЕСМ за набавка на цевки за РЕК Битола вреден 131.000 евра

Никола Осило
Акционерското друштво за производство на електрична енергија Електрани на Северна Македонија (ЕСМ) во државна сопственост по распишаниот тендер за набавка на цевки за цевководи и