еМагазин

Tag : печки

БЕСПАРИЦА

Сите детали: Кој има право и колку чинат субвенциите за печки на пелети

Редакција
Министерството за економија денеска го објави Јавниот повик за надомест на дел од трошоците за купување на печки на пелети, со кои домаќинствата ќе ги...
Бизнис

Од 5. јануари и двете печки на Цементарница Усје не се во погон поради годишни ремонтни активности

Редакција
Од 5. јануари и двете печки на Цементарница Усје не се во погон поради годишни ремонтни активности, информираат од компанијата, од каде потсетуваат дека емисиите...
ЧИСТА ОКОЛИНА

Нов концесионер и модернизација на Дрисла: На депонијата ќе завршуваат пет проценти од сегашниот депониран отпад

Редакција
Град Скопје формирал нова комисија која треба да изврши повторна евалуација на понудите на компаниите и во склад со неа да се направи нов избор...
Бизнис

Владата ги зголеми субвенциите за купување печки на пелети

Редакција
Владата на РМ ги зголеми средствата за поддршка на трошоците за купување печки на пелети во домаќинствата од 14.000.000 на 21.000.000 денари и го задолжи...