еМагазин

Tag : почва

ЧИСТА ОКОЛИНА

Храната не труе: Присуство на тешки метали особено арсен забележано и во почвата во Тетовско

Редакција
Скоро два и пол пати повеќе арсен од дозволеното бил пронајден при испитувањата на почвата на една нива во близина на фабриката Југохром во Јегуновце...