еМагазин

Tag : претстава

БАШ НИ Е ЌЕФ

На 20. септември ќе се одржи уникатна барокната претстава „Dido and Aeneas“ (Дидо и Енеј)

Редакција
Септември е месец каде културните и музички манифестации совршено прилегаат на општествената агенда за културен раст и развој. Поради тоа ЗГУРМК „Полифонија“ од Скопје организира...
Да помогнеме

Нови играчки за безброј насмевки на Детската Клиника за oнкологија

Редакција
Во овие празнични денови сите треба да ја наоѓаат магијата во себе. Негувајќи ги основните човекови доблести како хуманоста и добрината, го исполнуваме секој со...