еМагазин

Tag : простор

ЖИВОТ

Петицијата против пушењето во затворен простор до сега ја потпишале над 28 илјади граѓани

Редакција
Петицијата „Стоп за пушење во затворен простор“, досега ја потпишале над 28.500 граѓани. “Да се врати законот против пушење во затворен простор во функција, доста...
Убава приказна

„ПерпетууМобиле клининг“ – компанија за оддржување хигиена и чистење станбен и деловeн простор

Редакција
„ПерпетууМобиле“ е компанија со докажен квалитет веќе 25 години присутна на пазарот во дејноста транспорт на пари и обезбедување. Нов предизвик на оваа компанија е...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Македонски Телеком ќе и изнајмува простор на ОТА за 5.000 евра месечно

Редакција
Македонски Телеком преку Македонската берза извести дека е склучен Договор за закуп за деловен простор со Оперативно – техничка агенција (ОТА), како зделка со заинтересирана страна,...