еМагазин

Tag : прв вицепремиер

Македонија

Изменет Деловникот за работа на Владата за да Артан Груби стане прв вицепремиер

Редакција
На својата втора седница, членовите на Владата ги прифатија измените и дополнувањата на Деловникот за работа на Владата. Една од измените се однесува на прецизирање...