еМагазин

Tag : раководител

Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата за вработување вработува 14 раководители, плата од 28.277 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 14 раководители во Агенцијата за вработување. Се бараат кандидати за раководители во центрите за вработување во Свети...
Бизнис

Министерството за правда вработува, плата до 28.302 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 8 државни службеници во Министерство за правда. Се бараат кандидати за следните работни места: 1. Помлад соработник...
Бизнис

Градски енергетски системи вработува директор и раководители: Плати до 61.000 денари

Никола Осило
Градски енергетски системи АД Скопје објави оглас за вработување на три лица.Се бара директор за основна плата од 61.000 денари, со завршен Машински факултет, работно...