еМагазин

Tag : разводи

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Намален бројот на склучени, но и на разведени бракови

Редакција
Минатата година во земјава биле склучени вкупно 12.882 бракa, што е за 2.4 отсто помалку од претходната година. соопшти Државниот завод за статистика. Најмногу бракови,...
ЖИВОТ

Бројот на склучени бракови намален за 12,9 отсто, пораст на разводите за 8,5 отсто

Редакција
Бројот на склучените бракови во третото тримесечје од годината е намален за 12,9 отсто во споредба со истиот период од 2019 година и изнесува 3.768...
ЖИВОТ

Бројот на разводи лани се зголемил за 22.8%

Редакција
Бројот на разводите во Македонија во 2019 година бележи зголемување од 22.8 % во споредба со 2018 година и изнесува 1.990 разведени бракови, соопшти Државниот...
Македонија

Намален бројот на склучени бракови

Редакција
Бројот на склучените бракови во второто тримесечје од годината е намален за 1.4% во споредба со истиот период од 2017 година и изнесува 3.413 бракови,...