еМагазин

Tag : Струмичко поле

Бизнис

„Струмичко поле“ ја зголеми добивката

Редакција
АД „Струмичко поле“ во текот на минатата година оствари добивка од 17 милиони денари, што е зголемување во однос на претходната година кога добивката на...