еМагазин

Tag : трансакции

Бизнис ТОП СТОРИИ

Раст на прометот и бројот на трансакциите на Македонската берза во февруари

Редакција
Македонската берза го објави билетнот за февруари, кој покажува раст на прометот за 88,87% и раст на бројот на трансакциите за 42,74% ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Колкав...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Раст на прометот и бројот на трансакциите на Македонската берза во јануари

Редакција
Македонска берза го објави билтенот за јануари, кој покажува раст на прометот за 38,96% и раст на бројот на трансакциите за 42,62%. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Најтргувани...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Пад на прометот и на бројот на трансакциите на Македонската берза лани

Редакција
Македонската берза го објави годишниот билтен за минатата година, кој покажува пад на прометот за 37,9% и пад на бројот на трансакции за 30,66%. ПОВРЗАНИ...
Бизнис

Раст на прометот и трансакциите на Македонската берза во септември

Редакција
Македонската берза го објави билтенот за септември, кој покажува раст на прометот и на бројот на трансакции. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Топ 5 акции со најголем раст...
Бизнис

Раст на прометот и трансакциите на Македонската берза во април

Редакција
Македонската берза го објави билтенот за април, кој покажува раст на прометот и бројот на трансакции за овој период: ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Топ 5 акции со...
Бизнис

Пад на прометот на Македонската берза во март

Редакција
Македонската берза го објави билтенот за март, кој покажува пад на прометот за 33,92% и пад на бројот на трансакциите за 34,32%. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Топ...
Бизнис

Раст на прометот и трансакциите на Македонската берза во февруари

Редакција
Македонската берза го објави билтенот за февруари, кој покажува дека за овој период има раст на прометот за 18,35% и раст на бројот на трансакции...
Бизнис

Пад на прометот на Македонската берза во декември, раст на бројот на трансакциите

Редакција
Македонската берза го објави месечниот билтен за декември, лани, кој покажува пад на прометот, а раст на бројот на трансакциите. ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Топ 5 акции...
Бизнис

Раст на прометот, пад на бројот на трансакциите на Македонската берза во ноември

Редакција
Македонската берза го објави билтенот за ноември, кој покажува раст на прометот, а пад на бројот на трансакции: ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Топ 5 акции со најголем...
Бизнис

Раст на прометот, пад на трансакциите на Македонската берза во октомври

Редакција
Македонската берза го објави билтенот за октомври, од кој може да се види дека за тој период имало раст на прометот и пад на бројот...