еМагазин

Tag : Трготекстил малопродажба

Бизнис

Трготекстил малопродажба лани работел со загуба

Редакција
Трготекстил малопродажба АД Скопје лани остварил загуба од  2.793 илјади денари и во однос на истиот период претходната година (загуба од 2.766 илјади денари), истата е...
Бизнис ТОП СТОРИИ

За членовите на Одборот на директори на Трготекстил малопродажба лани потрошени 900 илјади денари

Редакција
За членовите на Одборот на директори на Трготекстил малопродажба АД Скопје лани се потрешени 900 илјади денари, информираат од таму во Годишниот извештај, објавен на...
Бизнис

Трготекстил малопродажба во загуба во првите девет месеци од годината

Редакција
Во периодот од 01.01. до 30.09.2021 година Трготекстил малопродажба АД Скопје оствари загуба од 1.481.000 денари, соопшти компанијата преку Македонската берза. Во овој период компанијата остварила...
Бизнис

Трготекстил малопродажба лани со загуба

Редакција
Во периодот од 01.01. до 31.12.2020 година Трготекстил малопродажба АД Скопје, oствари нето загуба во износ од 362 илјади денари и во однос истиот период...
Бизнис

Продаден блок од 61.501 акција од „Трготекстил малопродажба“ за 97.000 евра

Редакција
Во блок трансакција вредна 5,9 милиони денари или околу 97.000 евра денеска на Македонската берза се продадоа 61.501 акција од Трготекстил малопродажба АД Скопје. Акциите...
Бизнис

„Трготекстил малопродажба“ со загуба во првите три месеци од годината

Редакција
„Трготекстил малопродажба“ во првите три месеци од годинава оствари загуба од 124.000 денари, што е влошување на резултатот во однос на истиот период минатата година...
Бизнис

„Трготекстил малопродажба“ во загуба од 4,2 милиони денари

Редакција
„Трготекстил малопродажба“ за периодот јануари – декември 2018 година оствари загуба од 4,2 милиони денари, што е намалува во однос на претходната година кога загубата...
Бизнис

„Трготекстил малопродажба“ оствари добивка од 11 милиони денари за девет месеци

Редакција
„Трготекстил малопродажба“ АД заклучно со 30.09.2018 година оствари добивка од 11,1 милиони денари, што е подорбување во однос на истиот период во 2017 година кога...