еМагазин

Tag : Тутунски комбинат

Бизнис

Прилепски „Тутунски комбинат“ лани оствари добивка од 39,2 милиони денари

Редакција
„Тутунски комбинат“ АД Прилеп во текот на минатата година оствари добивка од 39,2 милиони денари, што е подобрување на резултатот во однос на претходната година...
Бизнис

Прилепски „Тутунски комбинат“ оствари загуба од 66,2 милиони денари

Никола Осило
„Тутунски комбинат“ АД Прилеп во првото полугодие од годинава оствари загуба од 66,2 милиони денари, што е подобрување на резултатот во однос на истиот период...
Бизнис

Ќе се распродава имот на тутунскиот комбинат „Боро Петрушевски Папучар АД – Куманово“

Редакција
Владата на последната седница ја разгледа и усвои информацијата за Објавата за продажба на недвижни ствари во Куманово, Ваксинце и Лојане, како и движни ствари машини,...
Бизнис

Тутунски комбинат Прилеп во загуба

Редакција
Тутунски комбинат АД Прилеп за период 01.01.2018 -31.12.2018 оствари загуба пред оданочување во износ од 185.452 илјади денари, по оданочување 188.210 илјади денари, информираат од...
Бизнис

Тутунски комбинат Прилеп во загуба од 232 милиони денари

Никола Осило
Тутунски комбинат Прилеп во периодот јануари-септември 2018 година оствари загуба од 232 милиони денари, што е продлабочување во однос на истиот период минатата година кога...