еМагазин

Tag : Виктор Димовски

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил Виктор Димовски, новиот директор на Агенцијата за национална безбедност

Редакција
Виктор Димовски е новиот директор на Агенцијата за национална безбедност. Каков имот пријавил еМагазин го разгледа неговиот анкетен лист, кој го доставил до Државната комисија...
Македонија ТОП СТОРИИ

Кој е Виктор Димовски, новиот директор на Агенцијата за национална безбедност

Редакција
Владата го назначи дипломатот Виктор Димиовски за нов директор на Агенцијата за национална безбедност. Кој е Димиовски? Димовски од 2017 година беше државен секретар во Министерството за...
Македонија ТОП СТОРИИ

Дипломатот Виктор Димовски нов директор на Агенцијата за национална безбедност

Редакција
На денешната седница на Владата, Виктор Димовски е назначен за нов директор на Агенцијата за национална безбедност. Тој е доктор на политички науки и дипломат...