еМагазин

Tag : Американската стопанска комора

Бизнис

Американската стопанска комора: Не е погоден момент за воведување прогресивно оданочување

Редакција
Американската стопанска комора (АмЧам) смета дека не е не е погоден момент за воведување на прогресивно оданочување на личниот доход и реагира на непочитување на...