еМагазин

Tag : Беким Поцеста

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавил Беким Поцеста, кој е нов медицински директор на кардиологија

Редакција
Д-р Дејан Филиповиќ е нов  в.д. медицински директор на Универзитетската клиника за дерматовенерологија, а д-р Беким Поцеста нов медицински в.д. директор на Универзитетската клиника за...
Македонија ТОП СТОРИИ

Филиповиќ и Поцеста нови медицински директори на клиниките за дерматовенерологија и кардиологија

Редакција
Министерот за здравство Фатмир Меџити го назначил д-р Дејан Филиповиќ за нов  в.д. медицински директор на Универзитетската клиника за дерматовенерологија и д-р Беким Поцеста за...