еМагазин

Tag : димко митрев

Бизнис ТОП СТОРИИ

Кои се најголемите акционери во велешки “Димко Митрев“

Редакција
Димко Митрев АД Велес во Годишниот извештај за работењето лани, објавен преку Македонската берза, ја соопшти и сопственичката структура. Најголем акционер се вработените во Друштвото,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Колкава плата имал лани директорот на велешки „Димко Митрев“ и челеновите на Одборот на директори

Редакција
Димко Митрев АД Велес е едно од многу ретките друштва кои котираат на Македонската берза, кои ги објавува примањата и надоместоците на менаџментот. И оваа...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Антон Јовиќ е нов генерален извршен директор на велешки „Димко Митрев„

Редакција
Од Димко Митрев АД Велес преку Македонската берза информираа дека согласно Одлуката од Одбор на директори на Друштвото се констатира престанок на функцијата на генералниот...
Бизнис

Велешки Димко Митрев со намалена добивка во првото полугодие

Редакција
Во првото полугодие Димко Митрев АД Велес оствари нето добивка од 58 илјади денари и во однос на истиот период од предходната година е помала...
Бизнис

Велешки Димко Митрев ќе дели дивиденда од 10,60 денари бруто по акција

Редакција
Димко Митрев АД Велес ќе дели дивиденда од 10,60 денари бруто по акција, одлучи Собранието на акционери, информира Друштвото преку Македонската берза. Вкупната сума за...
Бизнис

Велешки Димко Митрев лани со намалена добивка

Редакција
Во периодот од 01.01 до 31.12.2022 година Димко Митрев АД Велес оствари нето добивка од 424 илјади денари и во однос на истиот период од...
Бизнис

Велешки Димко Митрев со намалена добивка во првите шест месеци

Редакција
Во периодот од 01.01 до 30.06.2022 година Димко Митрев АД Велес оствари нето добивка од 85 илјади денари и во однос на истиот период од...
Бизнис

Велешки Димко Митрев во првите шест месеци ја зголеми добивката

Редакција
Во периодот од 01.01. до 31.06.2021 година Димко Митрев АД Велес оствари нето добивка од 5.525 илјади денари и во однос на истиот период од...
Бизнис

Велешки Димко Митрев ја зголеми добивката за 302%

Редакција
Во првите шест месеци Димко Митрев АД Велес оствари нето добивка од 185 илјади денари и во однос на истиот период од предходната година е...