еМагазин

Tag : должници

Бизнис ТОП СТОРИИ

Звучни имиња на бизнисмени, фирми и претпријатија на новата листа должници на УЈП

Никола Осило
Познати бизнисмени и компани се најдоа на новата листа должници на Управата за јавни приходи ја објави листата на должници за долгови доспеани до 30.09.2018
Бизнис

УЈП ја објави новата листа должници: Граѓани и фирми за даноци должат 164 милиони евра

Никола Осило
Управата за јавни приходи ја објави листата на должници за долгови доспеани до 30.09.2018 и неплатени до 31.12.2018 година по основ на ДДВ, данок на
Бизнис

Листа на должници на УЈП: Јавни претпријатија должат милиони неплатен данок

Никола Осило
Управата за јавни приходи ја објави листата на должници бр.12/2018 за долгови доспеани до 31.08.2018 и неплатени до 30.11.2018 година по основ на ДДВ, данок
Бизнис

Листа на должници на УЈП: Над 4.500 граѓани и фирми должат 163 милиони евра

Никола Осило
Управата за јавни приходи ја објави листата на должници бр.12/2018 за долгови доспеани до 31.08.2018 и неплатени до 30.11.2018 година по основ на ДДВ, данок
Бизнис ТОП СТОРИИ

Звучни имиња на најновата листа должници на УЈП: Компании и фудбалски клубови должат милиони

Никола Осило
Управата за јавни приходи ја објави најновата листа на должници за долгови доспеани до 31.07.2018 и неплатени до 31.10.2018 година по основ на ДДВ, данок
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Детален преглед: Топ пет најзадолжени министерства

Никола Осило
Заклучно со септември, годинава дури 1.011 министерства, општини, јавни претпријатија, обвинителства, училишта и други субјекти кои работат под капата на државата или на локалната управа
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Детален преглед: Топ пет најзадолжени општини

Никола Осило
Заклучно со септември, годинава дури 1.011 министерства, општини, јавни претпријатија, обвинителства, училишта и други субјекти кои работат под капата на државата или на локалната управа
Бизнис

Министерството за образование и наука на 24. место меѓу 1.011 државни должници: Неплатен долг од 140 милиони денари

Никола Осило
Заклучно со септември, годинава дури 1.011 министерства, општини, јавни претпријатија, обвинителства, училишта и други субјекти кои работат под капата на државата или на локалната управа
Бизнис

Министерството за транспорт и врски на 73. место меѓу 1.011 државни должници: Неплатен долг од 47 милиони денари

Никола Осило
Заклучно со септември, годинава дури 1.011 министерства, општини, јавни претпријатија, обвинителства, училишта и други субјекти кои работат под капата на државата или на локалната управа
Бизнис

МВР на 51. место меѓу 1.011 државни должници: Неплатен долг од 73 милиони денари

Никола Осило
Заклучно со септември, годинава дури 1.011 министерства, општини, јавни претпријатија, обвинителства, училишта и други субјекти кои работат под капата на државата или на локалната управа