еМагазин

Tag : излез

Македонија ТОП СТОРИИ

(Фото) Во пасошите почнаа да се става печатот со појаснување дека припаѓаат на Северна Македонија

Редакција
Во македонските пасоши при излез од земјата почна да се става печатот со кој се појаснува дека патните исправи припаѓаат на Република Северна Македонија. До крајот...
Македонија ТОП СТОРИИ

На излез од земјата ќе се става печат со појаснување дека патните исправи се на Република Северна Македонија

Редакција
Министерството за внатрешни работи да ги преземе потребните мерки и активности за спроведување на решение во преодниот период до создавање технички претпоставки за издавање на...