еМагазин

Tag : камени кукли

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Галерија) Ја знаете ли легендата за Камени кукли во Кратово

Редакција
Споменикот на природата Камени кукли во село Куклица се наоѓа на десетина километри од Кратово. Настанати се од вулканска ерупција пред 10 милиони години и...