еМагазин

Tag : Кланица со ладилник

Бизнис

Струмичка Кланица со ладилник со добивка во првото тримесечије

Редакција
Кланица со ладилник АД Струмица во првите девет месеци од годинава оствари добивка од 9.691 илјади денари, соопшти Друштвото преку Македонската берза. Вкупните приходи за...
Бизнис

Струмичка Кланица со ладилник со зголемена добивка во првиот квартал

Редакција
Во првите три месеци од годинава Кланица со ладилник АД Струмица оствари позитивен финансиски резултат во износ од 38.554.200 денари наспроти добивката од 8.059.916 денари...