еМагазин

Tag : листа

Бизнис ТОП СТОРИИ

Расте бројот на должници на Листа на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листата на должници за мај, која се однесува за долгови доспеани до 31.01.2024 и неплатени до 30.04.2024 година...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кои се најголемите должници на новата Листа на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави новата Листа на должници, а оваа се десетте најголеми должници во мај: ПОВРЗАНИ ВЕСТИ Расте бројот на должници...
Македонија ТОП СТОРИИ

Кои имиња се на пратеничките листи на ВМРО-ДПМНЕ

Редакција
Опозициската ВМРО-ДПМНЕ одржа седници на Извршниот и Централниот комитет на кои беа усвоени пратеничките листи на партијата и Коалицијата за престојните парламентарни избори. Како што...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кои се најголемите должници на новата Листа на УЈП, меѓу нив се уште и фирмите кои се поврзуваат со Мијалков

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листата на должници за март, а оваа се Топ 10 најголеми должници: На истата со месеци во десетте...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Топ 10 најголеми должници на Листата на УЈП, на истата се уште се фирмите кои се поврзуваат со Мијалков

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листа на должници за февруари за долгови доспеани до 31.10.2023 и неплатени до 31.01.2024 година по основ на...
Бизнис

Расте бројот на должници кон УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи ја објави јануарска Листа на должници за долгови доспеани до 30.09.2023 и неплатени до 31.12.2023 година по основ на ДДВ, данок...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кои се најголемите должници на новата Листа на УЈП, меѓу нив се уште фирма поврзана со Мијалков

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави првата Листа на должници за годинава, на која се правни и физички лица кои и должат на државата по...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Расте бројот на фирмите, опаѓа на граѓаните кои се на Листата на должници на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листа на должници за декември за долгови доспеани до 31.08.2023 и неплатени до 30.11.2023 година по основ на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Топ 10 најголеми должници на Листата на УЈП во декември: И фирма поврзана со Мијалков помеѓу нив

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави Листата на должници за декември, на која се правни и физички лица кои и должат на државата по...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Фирма поврзана со Мијалков останува во Топ 10 најголеми должници на Листата на УЈП

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) ја објави новата Листа на должници за долгови доспеани до 31.07.2023 и неплатени до 31.10.2023 година по основ на ДДВ,...