еМагазин

Tag : Лукоил

Бизнис

„Лукоил“ го доби тендерот на УЈП за набавка на гориво вреден 130.000 евра

Никола Осило
Министерство за финансии – Управа за јавни приходи по распишаниот тендер за набавка на гориво за службените возила склучи договор со друштвото за трговија на
Бизнис

„Лукоил“ го доби тендерот на Државна лотарија за набавка на нафта вреден 19.000 евра

Никола Осило
Акционерско друштво за приредување на игри на среќа Државна лотарија на Македонија Скопје по распишаниот тендер за набавка на нафта и нејзини деривати за возила
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Лукоил“ го доби тендерот на ПИОМ за набавка на горива вреден 48.000 евра

Никола Осило
Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на Северна Македонија по распишаниот тендер за набавка на горива склучи договор со „Лукоил“. Вредноста на склучениот договор со
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Лукоил“ го доби тендерот на МОН за сукцесивна набавка на гориво вреден 95.000 евра

Никола Осило
Министерството за образование и наука по распишаниот тендер за сукцесивна набавка на гориво за моторни возила со безготовинско плаќање на бензинските пумпи за период од
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Лукоил“ го доби тендерот на Управата за заштита на културното наследство за набавка на горива вреден 30.000 евра

Никола Осило
Управата за заштита на културното наследство по распишаниот тендер за набавка на течни горива склучи договор со друштвото за трговија на нафтени деривати и услуги „Лукоил
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Лукоил“ го доби тендерот на Народната банка за набавка на горива вреден 40.000 евра

Никола Осило
Народната банка по распишаниот тендер за набавка на безоловен бензин, дизел гориво и течен петролеум-гас склучи договор со друштвото за трговија на нафтени деривати и
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Лукоил“ го доби тендерот на општина Аеродром за набавка на гориво вреден 36.000 евра

Никола Осило
Општина Аеродром по распишаниот тендер за набавка на моторно гориво за возилата во сопственост на Општина Аеродром склучи договор со друштвото за трговија на нафтени
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Лукоил“ го доби тендерот на Фондот за здравство за набавка на горива вреден 67.000 евра

Никола Осило
Фондот за здравствено осигурување на Македонија по распишаниот тендер за набавка на моторни горива склучи договор со друштвото за трговија на нафтени деривати и услуги
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Лукоил“ го доби тендерот на СОЗР на Владата за набавка на гориво вреден 12,9 милиони денари

Никола Осило
Службата за општи и заеднички работи на Владата на Република Македонија по распишаниот тендер за набавка на гориво за моторни возила склучи договор со друштвото
Бизнис ТОП СТОРИИ

МВР без оглас склучи договор за набавка на екстра лесно гориво со „Лукоил“

Никола Осило
Министерството за внатрешни работи на РМ во постапка со преговарање без претходно објавување на оглас склучи договор за набавка на екстра лесно гориво 1 (ЕЛ-1)