еМагазин

Tag : Макпромет

Бизнис ТОП СТОРИИ

Штипски Макпромет со добивка во првите три месеци

Редакција
Макпромет АД Штип во првите три месеци од годинава остварил добивка од 168 илјади денари, соопшти Друштвото преку Македонската берза. За овој период Друштвото остварило...
Бизнис

Штипски Макпромет во првото полугодие со добивка

Редакција
Макпромет АД Штип во првото полугодие годинава оствари добивка од 3.556 илјади денари, соопшти Друштвото преку Македонската берза. Остварените приходи за овој период се во...
Бизнис

Штипски Макпромет лани со добивка

Редакција
Во периодот од 01.01 до 31.12.2022 година Макпромет АД Штип оствари позитивен финансиски резултат во износ од  2.955 илјади денари, информира Друштвото преку Македонската берза....
Бизнис

Штипски Макпромет со добивка во првите девет месеци

Редакција
Макпромет АД Штип во периодот од 01.01 до 30.09.2022 година оствари позитивен финансиски резултат во износ од 3.560 илјади денари, информира Друштвото преку Македонската берза....
Бизнис

Штипски Макпромет со добивка во првите шест месеци

Редакција
Во периодот од 01.01-30.06.2022 година Макпромет АД Штип оствари позитивен финансиски резултат во износ од 897 илјади денари, информираат од компанијата преку Македонската берза.  „Остварените...
Бизнис

Групацијата Макпромет во првите шест месеци од годинава со добивка

Редакција
Групацијата Макпромет АД Штип во првите шест месеци од 2021 година оствари финансиски резултат во износ од 12,501 илјади денари, соопшти Групацијата преку Македонската берза. ...
Бизнис

„Макпромет“ лани со добивка од 10,5 милиони денари

Редакција
„Макпромет“ АД Штип во минатата добивка оствари добивка од 10,5 милиони денари, што е намалување во однос на претходната година кога добивката на компанијата изнесувала...
Бизнис

„Макпромет“ оствари добивка од 16,6 милиони денари за девет месеци

Редакција
„Макпромет“ АД во периодот јануари-спетември годинава оствари добивка од 16,6 милиони денари, што е намалување во однос на истиот период минатата година кога компанијата имала...
Бизнис

Промени во Одборот на директори на „Макпромет“

Редакција
„Макпромет“ АД Штип преку Македонската берза ги објави одлуките од вчерашното Собрание на акционери меѓу кои се и одлуките за разрешување и именување членови на...
Бизнис

„Макпромет“ ја зголеми добивката

Редакција
„Макпромет“ АД во првата половина од годинава оствари добивка од 2 милиони денари, што е зголемување во однос на истиот период минатата година кога добивката...