еМагазин

Tag : Национални шуми

Бизнис ТОП СТОРИИ

Национални шуми склучи договор со „Аутомотив груп“ вреден 712,4 илјади евра

Редакција
Јавното претпријатие „Национални шуми“- п.о.-Скопје склучи договор за набавка на теренски возила со погон на сите оски (4×4) за подружниците, со друштвото за промет и...
Бизнис

„Мист енерџи“ го доби тендерот на ЈП „Национални шуми“ за набавка на струја вреден 101.000 евра

Редакција
ЈП „Национални шуми“-Скопје по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за производство,трговија и услуги „Мист енерџи“ ДООЕЛ Скопје . Вредноста...
Македонија

Од утре се укинува забраната за движење во шума и на шумско земјиште

Редакција
Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ), Трајан Димковски, на барање на ЈП „Национални шуми“ ја отповика забраната за движење во шума и шумско земјиште...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Ман импортер Македонија“ го доби тендерот на „Национални шуми“ за набавка на камиони вреден 685.000 евра

Редакција
ЈП „Национални шуми“- п.о.-Скопје по распишаниот тендер за набавка на товарни возила (камиони) склучи договор со друштвото за производство, промет, застапување и посредување „Ман импортер...