еМагазин

Tag : Неоком

Бизнис ТОП СТОРИИ

Врховен суд склучи договор со Неоком вреден 705,1 илјади евра

Редакција
Врховен суд склучи договор за набавка на нови сервери и друга ИТ опрема за непречено функционирање на АКМИС системот со сите надградби (групна набавка) со...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерство за информатичко општество и администрација склучи договор со Неоком вреден 1,1 милион евра

Редакција
Министерство за информатичко општество и администрација склучи договор за изнајмување на облак (Cloud) платформа за хостирање на системите на Министерството со друштвото за информатички инженеринг...
Бизнис

Групата „Неоком“ ја зголеми добивката

Редакција
Групата „Неоком“ во текот на минатата година оствари добивка од 10,6 милиони денари, што е зголемување во однос на претходната година кога добивката на компанијата...
Техно

Неоком стана „Златен партнер“ на Dell EMC

Редакција
Неоком АД ја надогради соработката со уште една од водечките светски компании од областа на информатичко-комуникациската технологија – Dell EMC на ниво „Златен партнер“, информираат...
Бизнис

„Неоком“ го доби тендерот на Министерството за информатичко општество за cloud платформа

Редакција
Министерството за информатичко опшество и администрација по распишаниот тендер за набавка на услуги за изнајмување на облак (Cloud) платформа за хостирање на системите на Министерството...