еМагазин

Tag : Пекабеско

Бизнис ТОП СТОРИИ

Пекабеско со зголемена добивка во првиот квартал

Редакција
Пекабеско АД Скопје во првите три месеци од годинава остварил вкупна сеопфатна добивка од 58.400 илјади денари, соопшти Друштвото преку Македонската берза. Истата е зголемена...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Кои се најголемите акционери во Пекабеско

Редакција
Пекабеско АД Скопје во Годишниот извештај за работењето лани, објавен преку Македонската берза, ја соопшти и акционерската структура. Најголем акционер е Слободан Кутревски, прв главен...
Бизнис ТОП СТОРИИ

91,6 милиони денари за плати и надоместоци на членовите на Одборот на директори на Пекабеско лани

Редакција
Од Пекабеско АД Скопје во Годишниот извештај на компанијата за минатата година, објавен преку Македонската берза информираат дека лани за бруто плати, награди, регрес за...
Бизнис

Пекабеско ја зголеми добивката

Редакција
Пекабеско АД Скопје за периодот јануари-септември 2023 оствари позитивен финансиски резултат искажан во неревидираниот Биланс на успех, соопшти компанијата преку Македонската берза. Во овој период...
Бизнис

Весна Кутревска купи нови акции во Пекабеско

Редакција
Од Пекабеско АД Скопје преку Македонската берза информираат дека Весна Кутревска се стекнала со 10 обични акции издадени од Пекабеско. Кутревска сега поседува вкупно 2.035...
Бизнис

Пекабеско со зголемена добивка во првото полугодие

Редакција
Пекабеско АД Скопје за периодот јануари-јуни 2023 оствари позитивен финансиски резултат искажан во неревидираниот Биланс на успех, информираше Друштвото преку Македонската берза. Во овој период...
Бизнис

Пекабеско со зголемена добивка во првиот квартал

Редакција
Пекабеско АД Скопје за периодот јануари-март 2023 оствари позитивен финансиски резултат искажан во неревидираниот Биланс на успех, соопшти компанијата преку Македонската берза. Вкупната сеопфатна добивка...
Бизнис ТОП СТОРИИ

На менаџерскиот тим на Пекабеско лани исплатени 105 милиони денари за плата и надоместоци

Редакција
За надоместоци за бруто плати и награди, регрес за годишен одмор, приватно здравствено осигурување, надоместок за учество во Одборот на директори на сите членови на...
Бизнис

Пекабеско лани со добивка и зголемени приходи

Редакција
Пекабеско АД Скопје за периодот јануари-декември 2022 оствари позитивен финансиски резултат искажан во неревидираниот Биланс на успех, информира компанијата преку Македонската берза -Остварените вкупни приходи...
Бизнис

Пекабеско со намалена добивка во првите девет месеци

Редакција
Пекабеско АД Скопје за периодот јануари-септември 2022 оствари позитивен финансиски резултат искажан во неревидираниот Биланс на успех во износ од 74 милиони денари, а истиот...