еМагазин

Tag : ПИНА

БАШ НИ Е ЌЕФ

Трето издание на Истражувачкиот филмски фестивал – Скопје со поглед „Кон дигиталното“

Редакција
Со огромно задоволство ви го најавуваме третото издание на Истражувачкиот филмски фестивал – Скопје, што од 31 октомври до 2 ноември ќе се одржи во...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Трето издание на Истражувачкиот филмски фестивал Скопје од 31 октомври до 2 ноември

Редакција
Третото издание на Истражувачкиот филмски фестивал Скопје во организација на ПИНА, ќе се одржи од 31 октомври до 2 ноември во Кино Култура. Водечка тема...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Google News Lab со работилница на Истражувачкиот филмски фестивал Скопје

Редакција
Платформата за истражувачко новинарство и анализи – ПИНА, која заедно со Фридрих-Еберт Штифтунг – Скопје го организира Истражувачкиот филмски фестивал Скопје, со задоволство ве информира...
Интервју ТОП СТОРИИ

Златица Петковска, ПИНА: Новинарството е излишно ако не работи во име на општото добро

Редакција
Новинарката Златица Петковска е една од основачките на Платформата за истражувачко новинарство и анализи (ПИНА) и една од главните координаторки на Истражувачкиот филмски фестивал Скопје...