еМагазин

Tag : ПИСА

ЖИВОТ

Македонските средношколци на 67 место на меѓународното тестирање ПИСА

Редакција
Македонија е рангирана на 67 место од минатогодишното меѓународно тестирање ПИСА на средношколци на возраст од 15 години. Резултатите денеска ги објави Организацијата за економска...