еМагазин

Tag : портфолио

Техно

Mobile – Ново постпејд портфолио на Македонски Телеком

Редакција
Во овие времиња, многу работи се променија, а многумина препознаа можност да научат нешто ново. Новото Mobile постпејд портфолио на Македонски Телеком нуди можност за...