еМагазин

Tag : правобранител

Балкан

Албанскиот народен правобранител бара да се укине карантинот за граѓаните од Македонија и од Грција

Редакција
Народниот правобранител на Албанија побара поништување на одлуката за задолжителен двонеделен карантин за лицата кои влегуваат од Северна Македонија и од Грција, оценувајќи при тоа...