еМагазин

Tag : Сигурносно стакло

Бизнис

„Сигурносно стакло“ од Прилеп лани со добивка

Редакција
Сигурносно стакло АД Прилеп преку Македонската берза информира дека лани компанијата остварила добивка од 884.909 денари, која после одбиениот данок на добивка, изнесува 805.275 денари.