еМагазин

Tag : Стопанска банка

Бизнис

Стопанска банка АД Скопје воведе промени во работењето

Редакција
Согласно влегувањето во сила на новиот Закон за спречување перење пари и финансирање на тероризам, Стопанска банка АД Скопје известува за воведување на промени во...