еМагазин

Tag : тендер

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Јумак“ го доби тендерот на Град Скопје за дизајн и изведба на велосипедска патека на Водно вреден 115.000 евра

Редакција
Град Скопје по распишаниот тендер за дизајн и изведба на велосипедска патека во ТРЦ Водно склучи договор со друштвото за трговија и услуги „Јумак“ ДООЕЛ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата „Партнер“ го доби тендерот на УЈП за привремени вработувања вреден 406.000 евра

Редакција
Министерството за финансии – Управа за јавни приходи по распишаниот тендер за набавка на услуги за привремени вработувања склучи договор со приватната агенција за вработување...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Лукоил“ го доби тендерот на Град Скопје за набавка на гориво и масла вреден 114.000 евра

Редакција
Град Скопје по распишаниот тендер за набавка на гориво и масла за возилата на Град Скопје и БППЗ склучи договор со друштвото за трговија на...
Бизнис ТОП СТОРИИ

МВР ќе потроши 2,4 милиони евра на униформи за специјалната полиција: Кои се добитниците на тендерот?

Редакција
Министерство за внатрешни работи по распишаниот тендер за набавка на униформа за припадници на специјална полиција склучи два договори со вкупна вредност од 151 милиони...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Мак строј“ го доби тендерот на Министерство за здравство за изведба на бункер за нуклеарна медицина во Штип вреден 359.000 евра

Редакција
Министерството за здравство по распишаниот тендер за изведба на бункер за нуклеарна медицина во ЈЗУ КБ Штип склучи договор со друштвото за производство, градежништво, услуги...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Аутомотив груп“ го доби тендерот на Државниот санитарен и здравствeн инспекторат за набавка на две возила вреден 21.000 евра

Редакција
Државниот санитарен и здравствен инспекторат Скопје по распишаниот тендер за набавка на две нови моторни возила склучи договор со друштвото за промет и услуги „Аутомотив...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Македонско-словенечки конзорциум го доби тендерот за адаптација на филтер станицата во Штип вреден 5,4 милиони евра

Редакција
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство по распишаниот тендер за адаптација на постоечка филтер станица во Штип склучи договор со конзорциумот друштво за инженеринг услуги...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Макпетрол“ го доби тендерот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството за набавка на гориво вреден 4,5 милиони евра

Редакција
Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој по распишаниот тендер за набавка на гориво за земјоделска механизација склучи договор со „Макпетрол“ АД Скопје. Вредноста...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Синтек инженеринг“ го доби тендерот за градежно-санациски работи на мост на Пчиња вреден 1,9 милиони евра

Редакција
Јавно претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за градежно санациски работи на мост на Р1204 над река Пчиња (Доброшане) склучи договор со друштвото за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи актив“ го доби тендерот на СОЗР на Владата за набавка на струја вреден 390.000 евра

Редакција
Службата за општи и заеднички работи на Владата по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија и сродни услуги склучи договор со друштвото за производство,...