еМагазин

Tag : тендер

Бизнис ТОП СТОРИИ

Тендер „тежок“ 82.000 евра: Град Скопје купува патнички возила

Никола Осило
Град Скопје распиша тендер за набавка на патнички моторни возила. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 5.084.745 денари или околу 82.000 евра. Критериум за доделување
Бизнис ТОП СТОРИИ

Генералниот секретаријат на Владата распиша тендер за набавка на информатичка опрема вреден 108.000 евра

Никола Осило
Владата – Генерален секретаријат распиша тендер за набавка на информатичка опрем (преносни компјутери, персонални компјутери и монитори, фотокопири…). Проценетата вредност на без ДДВ е 6.645.500 денари
Бизнис ТОП СТОРИИ

Тендер „тежок“ 19.500 евра: Агенцијата за иселеништво купува апликација за изучување мајчин јазик

Никола Осило
Агенција за иселеништво распиша тендер за набавка на апликација за андроид за изучување на мајчин јазик. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 1.200.000 денари или
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Телесмарт телеком“ го доби тендерот на АЕК за Интернет пристап вреден 156.000 евра

Никола Осило
Агенцијата за електронски комуникации по распишаниот тендер за втор Интернет пристап и податочно поврзување склучи договор со друштвото за телекомуникациски услуги „Телесмарт телеком“ ДООЕЛ увоз-извоз
Бизнис ТОП СТОРИИ

Тендер „тежок“ 13.700 евра: Основниот суд Струга купува патничко возило

Никола Осило
Основниот суд Струга распиша тендер за набавка на патничко моторно возило. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 847.457 денари или околу 13.700 евра. Критериум
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Оне.Вип“ го доби тендерот на МРТ за мобилна телефонија вреден 2,2 милиони денари

Никола Осило
ЈП Македонска Радиотелевизија по распишаниот тендер за набавка на мобилна телефонија склуи договор со друштвото за комуникациски услуги „Оне.Вип“ ДООЕЛ Скопје. Вредноста на склучениот договор
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за здравство распиша тендер за вакцини вреден 1,5 милиони евра

Никола Осило
Министерството за здравство распиша тендер за вакцини за континуирана имунизација и вакцини по епидемиолошки индикации на населението за периодот јуни 2018-јуни 2020 година. Проценетата вредност
Бизнис ТОП СТОРИИ

Тендер „тежок“ 11,2 милиони евра: Министерството за здравство склучи договори за набавка на вакцини со четири компании

Никола Осило
Министерството за здравство по распишаниот тендер за набавка на вакцини за имунизација и вакцини по епидемиолошки индикации на населението за периодот јуни 2018-јуни 2020 година
Бизнис ТОП СТОРИИ

ЕЛЕМ распиша нов тендер за ископ на јаглен во РЕК Битола тежок 4,7 милиони евра

Никола Осило
АД Електрани на Македонија – Скопје (ЕЛЕМ) распиша тендер за набавка на услуга за ископ на јаглен, меѓуслојна и кровинска јаловина во ПЕ Рудници, РЕК
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Мотиви“ го доби тендерот на Клиниката за гинекологија за привремени вработувања вреден 34.500 евра

Никола Осило
ЈЗУ Универзитетска Клиника за гинекологија и акушерство Скопје по распишаниот тендер за набавка на услуги од приватна агенција за привремени вработувања склучи договор со агенцијата