еМагазин

Tag : член

Македонија ТОП СТОРИИ

Уставниот суд наесен ќе одлучува за казните за злоупотреба на службена должност

Редакција
Уставниот суд денеска за во септември го одложи одлучувањето за оценување на уставноста и законитоста на членот 353 став 5, кој предвидува казна затвор од...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавиле членовите на ДИК: Колку е богата Елизабета Постоловска

Редакција
Во пресрет на предвремените парламентарни избори, еМагазин објавува серијал за тоа каков имот пријавиле членовите на Државна изборна комисија (ДИК) до Државната комисија за спречување...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавиле членовите на ДИК: Цел имот на Јанаќе Витановски е подарок

Редакција
Во пресрет на предвремените парламентарни избори, еМагазин објавува серијал за тоа каков имот пријавиле членовите на Државна изборна комисија (ДИК) до Државната комисија за спречување...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавиле членовите на ДИК: Потпреседателката Дитмире Шеху има само кредит

Редакција
Во пресрет на предвремените парламентарни избори, еМагазин објавува серијал за тоа каков имот пријавиле членовите на Државна изборна комисија (ДИК) до Државната комисија за спречување...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги членовите на ДИК: Кој е Борис Кондарко

Редакција
Подготовките за престојните предвремени парламентарни избори, кои ќе се одржат на 12. април се во полн ек. еМагазин во серијал ќе Ве запознае со членовите...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги членовите на ДИК: Која е Радица Ристеска

Редакција
Подготовките за престојните предвремени парламентарни избори, кои ќе се одржат на 12. април се во полн ек. еМагазин во серијал ќе Ве запознае со членовите...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги членовите на ДИК: Кој е Енвер Саљихи

Редакција
Подготовките за престојните предвремени парламентарни избори, кои ќе се одржат на 12. април се во полн ек. еМагазин во серијал ќе Ве запознае со членовите...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги членовите на ДИК: Која е Елизабета Постоловска

Редакција
Подготовките за престојните предвремени парламентарни избори, кои ќе се одржат на 12. април се во полн ек. еМагазин во серијал ќе Ве запознае со членовите...
НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Запознајте ги членовите на ДИК: Кој е Јанаќе Витановски

Редакција
Подготовките за престојните предвремени парламентарни избори, кои ќе се одржат на 12. април се во полн ек. еМагазин во серијал ќе Ве запознае со членовите...
Бизнис

Зоран Јовановски именуван за независен член на Надзорниот одбор на НЛБ Банка

Редакција
Собранието на акционери на НЛБ Банка на седницата одржана на 16 јануари, годинава донесе одлука магистерот по економија Зоран Јовановски да биде именуван за независен...