еМагазин

Tag : Халкбанка

ЖИВОТ

Отсега пензиите преку Халкбанк точно на секој 1-ви во месецот

Редакција
Халкбанк АД Скопје ги известува сите свои клиенти, приматели на пензија преку Халкбанк, дека исплатата на пензиите отсега ќе се врши секој 1-ви во месецот...