еМагазин

Tag : Лидер проект

БАШ НИ Е ЌЕФ

Македонија2025 во соработка со Ivey Business School од Онтарио ја реализираше програмата за млади претприемачи

Редакција
Македонија2025 во соработка со Ivey Business School од Онтарио, Канада го организираше 15-то издание на ЛИДЕР Проектот, програма која е насочена кон младите претприемачи и...