еМагазин

Tag : макпетрол

БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

Работилници за врсничко насилство и за учениците од Берово во кампањата на „Макпетрол“

Редакција
Во основните училишта во Берово ќе се одржат едукативни средби за булинг кои што ќе ги овозможи „Макпетрол“, информираат од компанијата. Активностите отпочнуваат со меморандум...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Општествено одговорната кампања на „Макпетрол“ се проширува во Свети Николе и во Ново Село

Редакција
Општините Свети Николе и Ново Село стануваат дел од „Крени глас против врсничко насилство“, информираат од „Макпетрол„. Во рамки на кампањата, во основните училишта под...
БАШ НИ Е ЌЕФ

„Макпетрол“ ќе овозможи работилници против врсничко насилство и за учениците од Струга

Редакција
Општествено одговорната кампања преку која „Макпетрол“ придонесува во решавање на проблемот со булингот се проширува и во Општина Струга. Учениците кои посетуваат настава во основните...
БАШ НИ Е ЌЕФ

Општина Кавадарци ќе биде дел од општествено одговорната кампања на „Макпетрол“

Редакција
Учениците кои посетуваат настава во основните училишта во Кавадарци ќе се стекнат со знаења за врсничко насилство. Оваа активност е дел од општествено одговорната кампања...
Спорт ТОП СТОРИИ

Каратистите на „Макпетрол“ најуспешни на државниот плејоф-турнир за сениори

Редакција
Со освоени вкупно 11 медали, од кои пет златни, четири сребрени и две бронзени, карате клубот „Макпетрол“ е прворангиран на државниот плејоф-турнир за сениори. Скопскиот...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Андреја Јосифовски купи акции на Макпетрол

Редакција
Од Макпетрол АД Скопје преку Македонската берза информираат дека претседателот на Управниот одбор, Андреја Јосифовски се стекнал со 171 обични акции од издавачот Макпетрол. ПОВРЗАНИ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Пуштена во употреба новата бензинска станица на „Макпетрол“ на автопатот кон Грција

Редакција
Од денеска започна со работа новата бензинската станица на „Макпетрол“, што се наоѓа на автопатот „Пријателство“, на правецот Демир Капија – Гевгелија, односно кај населеното...
БАШ НИ Е ЌЕФ ТОП СТОРИИ

„Макпетрол“ ќе овозможи работилници против врсничко насилство и во Валандово

Редакција
Општествено одговорната кампања на „Макпетрол“, „Крени глас против врсничко насилство“, се проширува и во Валандово, информираат од таму. Градоначалникот на општината, Перо Костадинов, и членката...
Локално ТОП СТОРИИ

Општина Дојран се вклучува во општествено одговорната кампања на „Макпетрол“

Редакција
Учениците од Општина Дојран ќе имаат можност да се стекнат со знаења за врсничко насилство преку работилници овозможени од „Макпетрол“, информираат од таму. Како и...
Локално ТОП СТОРИИ

Со поддршка од „Макпетрол“ и во Кочани ќе се одржат работилници против врсничко насилство

Редакција
Општина Кочани ќе биде дел од општествено одговорната кампања преку која „Макпетрол“ дава придонес во решавањето на проблемот со булингот, информираат од компанијата. Учениците кои...