еМагазин

Tag : Крисмас Грлс

Забава

Предновогодишна концертна бајка на Сара Мејс, Крисмас Грлс и Камерниот оркестар на Битола

Редакција
Предновогодишниот период е секогаш резервиран за убави нешта, а 18.12.2023 година, дефинитивно, е датум резервиран за нова предновогодишна концертна бајка со Сара Мејс и Крисмас...