еМагазин

Tag : НЛБ Рамка

БАШ НИ Е ЌЕФ

НЛБ Рамката за помош годинава во потрага по проекти кои го подобруваат општеството

Редакција
Денеска започнува четвртата сезона на НЛБ Рамката за помош со вкупен фонд од 100.000 евра со кој НЛБ Групацијата ќе ги награди трите најдобри регионални...